Talking Progress

Vrienden maken en rpg'en in een gezellige kring van mensen, allen met een goed hart. Hier is iedereen die van rpg en schrijven houd, welkom!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jona

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 16-09-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   vr 13 apr - 13:16

Iedereen kent de film 'Eragon' wel, misschien hebben jullie de boeken wel gelezen. (Ik heb zelf net het laatste uit) Nu gaat het verhaal verder. Eragon heeft Galbatorix verslagen en er zijn nog talrijke verborgen drakeneieren ontdekt die kunnen worden uitgebroed. Murtagh en zijn draak Thoorn leven nog. En Arya is ook drakenrijder geworden met haar draak Firnen. Samen met de 'hart der harten' van oude draken. (hun geesten die in de vorm van een soort steen blijven doorleven) Leidden ze nieuwe drakenrijders op. Terwijl Nasuada op de troon zit. (Leider van de varden) En Arya ook koningin van de elfen is geworden. Eragon heeft de taak om nieuwe drakenrijders op te leiden. Dit doet hij in een grote stad die ze hebben opgebouwd ergens buiten Alegaisia.

Er zijn verschillende volkeren:
Mensen: zij zijn het talrijkst, ze kunnen drakenrijders worden en zijn ook het makkelijks te manipuleren. Slechts een paar van hen zijn in staat om magie te gebruiken. Ze wonen in Alegaisia en Surda.

Elfen: Ze zijn onsterfelijk (toch door ouderdom) en zeer wijs. Ook zij kunnen drakenrijders worden. Ze worden in de bossen van Du Weldenvarden. Ze kunnen allemaal magie gebruiken en hebben een zeer sterk gehoor en zicht. Ze kunnen ook sneller en soepeler bewegen tov anderen wat hun maakt tot zeer goede zwaardvechters.

Dwergen: Ze zijn zeer vaardig in het maken van wapens en wapenuitrustingen. Ze zijn goede krijgers aangezien ze een enorm uithoudingsvermogen hebben en zeer sterk zijn. Ze wonen in de Beorbergen.

Urgals; Ze waren vroeger aan de kant van Galbatorix, maar hebben zich tegen hem gekeerd en mee gevochten met de varden. Ze wonen in het noordelijk deel van het schild en kunnen ook drakenrijders worden. Ze zijn heel groot en sterk. De mannetjes hebben hoorns. Ze zijn hierdoor enorme goede strijders en zijn medogeloos tov hen die hen hebben kwaad gedaan. Ze leven wel in vrede met de andere volkeren

weerkatten: zij kunnen geen drakenrijders worden. Ze zijn zeer wij en ook zeer onafhankelijk. Ze leven vaak alleen of in de buurt van mensen. Ze kunnen het gedaante van een mens of een kat (die wel groter is als een gewonen kat) aannemen.

Je mag maximaal 2 bestaande rollen hebben en het aantal zelfverzonnen rollen mag je kiezen.

Bestaande Rollen:
Naam: Eragon koningsdoder
Ras: Mens
Rijder? Ja Draak? Saphira
Uiterlijk: Redelijk groot, krullend haar, knap en een beetje een elfig uiterlijk
Innerlijk/karakter: Hij is zeer wijs aangezien hij nu de oudste levende drakenruiter is. Hij probeert loyaal te zijn aan alle volkeren zonder 1 te bevoordelen en is zeer erg bevriend met Nasuada, Orik, Arya, Murthag en de leiders van de urgals en weerkatten.
Geschiedenis: Hij is diegene dat Galbatorix van de troon heeft gestoten en heeft de taak om de nieuwelingen op te leiden. Hij was de eerste drakenrijder die in niet trouw was aan Galbatorix na de val van de ruiters en krijgt van iedereen veel respect en eerbied.
Gespeeld door: Lily Evers

Naam: Arya, schimmendoder, Koningin van de elfen
Ras: Elf
Rijder? ja Draak? Finren
Uiterlijk: Zeer knap, zoals alle elfen
Innerlijk/karakter: Zeer strijdlustig en toegewijd. Ze zou alles doen om de elfen te dienen.
Geschiedenis: Ze is de dochter van de eerdere elfenkoningin en was vroeger afgevaardigde bij de Varden. Zij was diegene die het drakenei van Saphira tussen de elfen en de Varden vervoer en zij heeft het ei naar Eragon gestuurd toen ze werd gevangen genomen. Ze is koningin geworden toen haar moeder stierf tijdens het laatste gevecht tegen het rijk.
Gespeeld door: LittleAngel

Naam: Murtagh
Ras: Mens
Rijder? Ja Draak? Thoorn
Uiterlijk: Zwart middellang haar, iets groter al Eragon.
Innerlijk/karakter: Hij is bezorgd en zorgend. Maar zeer vastberaden.
Geschiedenis: Hij is de zoon van Morzan, een van de dienaars van Galbatorix. Hier was hij niet fier op en door Eragon te helpen met Arya te bevrijden hoopte hij zijn naam te zuiveren. Galbatorix heeft hem echter gedwongen trouw tegenover hem af te leggen, waardoor hij weer werd veracht. Toen Galbatorix werd verslagen en Murtagh van zijn eed werd bevrijd heeft hij een tijd in afzondering geleefd om in het reine te komen met zichzelf.
Bijzonder: Toen Nasuada door Galbatorix gevangen werd genomen is Murtagh verliefd op haar geworden en heeft hij haar geholpen te weerstaan aan de druk die Galbatorix op haar uitoefende. Hierdoor is het Nasuada gelukt om niet de eed te zweren aan Galbatorix.
Gespeeld door: Amytjeuh

Naam: Nasuada, Koningin van Alegaisia
Ras: Mens
Rijder? nee Draak? nee
Innerlijk/karakter: Ze is zeer vastberaden en zeer dapper, ze is een zeer goed leider en heeft een sterk karakter.
Geschiedenis: Ze heeft na de dood van haar vader de leiding van de Varden geërfd. Zij is met heb uit de Beorbergen naar Ûru'bean getrokken om het tegen Galbatorix op te nemen en heeft daarvoor veel verbonden gesloten. met de weerkatten, met de Urgals, met de elfen, met de dwergen en met de mensen van Surda. Ze is gevangen genomen door Galbatorix maar door Eragon weer bevrijd en tot koningin gekroond.
Bijzonder: Ze is zeer diplomatisch en kan heel goed verbonden sluiten met andere volkeren.
Gespeeld door: Lily Evers

Naam: Koning Orik
Ras: Dwerg
Rijder? nee Draak? nee
Uiterlijk: klein, lange baard die meestal in vlechtjes is.
Innerlijk/karakter: Hij is zeer goed in omgang met andere volkeren, iets wat eerder uitzonderlijk is voor dwergen. Hij is zeer vrolijk.
Bijzonder: Hij is de pleegbroer van Eragon aangezien Eragon is opgenomen in de clan van Orik.
Gespeeld door: Dylan

andere rollen:
Roran: Eragons neef Gespeeld door: Thomas
Katrien: Rorans vrouw (ze hebben samen een dochter)
Orrin: koning van Surda
Elva: een kind, waarover Saphira en Eragon een foute zegening hadden uitgesproken waardoor ze de pijn en zwaktes kan voelen van de mensen rond haar. Ze kan ook voorzien wanneer er iets slechts met iemand gaat gebeuren. Gespeeld door: Emma

Naam: Angela
Ras: mens
Rijder? nee Draak? nee
Uiterlijk: Zwart lang haar, middelgroot.
Innerlijk/karakter: Zeer wijs en ze weet zeer veel. Hoe ze aan die informatie geraakt is een raadsel. Ze weet veel dingen die eigenlijk niemand mag weten en veel dingen die ze doet zijn hoogst merkwaardig. Maar de dingen die ze doen zijn altijd voor de goede zaak.
Geschiedenis: /
Bijzonder: Ze is zeer goed bevriend met de weerkat Solembum, die altijd bij haar is. Dit is uitzonderlijk aangezien weerkatten vaak alleen leven. Ze is een uitstekende zwaardvechter en heeft een speciale kling waarmee je door alles kan snijden dat niet door magie is beveiligd.
Gespeeld door: LittleAngel

Naam: Meira Undomiel
Ras: Elf
Rijder? ja
Draak? Akor, een roodbruine draak (zoals Kilgharrah in de serie Merlin).
Uiterlijk: Net als alle andere elfen is ze beeldschoon. Zijzelf heeft glanzend bruin haar en een schitterende huid. De kleuren van haar kleren verschillen altijd.
Innerlijk/karakter: Ze is erg trouw aan haar volk en een echt vechtersbaasje. Ze weet dat ze beeldschoon is en maakt daar soms ook gebruik van als ze wat van de jongens gedaan wil krijgen. Als ze echter verliefd wordt op een jongen, zal ze enkel van hem geen misbruik maken. Meira is ontzettend lief en probeert om zo eerlijk mogelijk te zijn al vind ze een leugentje om bestwil wel kunnen.
Geschiedenis: Haar ouders zijn gestorven in de eerste oorlog met Galbatorix waar alle draken werden gedood. Haar moeder was een drakenrijder (gedood door de Shade Durza) en haar vader was een dappere boogschutter (gedood door Urgals). Daarna is ze bij Arya thuis grootgebracht. Ze zag haar als haar grote zus, maar sinds ze ook volwassen is zijn ze eerder vriendinnen. (Als LittleAngel dit goed vindt tenminste)
Een jaar voor Galbatorix werd verslaan door Eragon, deed Meira een vreemde ontdekking. Ze vond een glanzend grote edelsteen en nam die mee naar huis. Enkele dagen later had die steen, plaats gemaakt voor een kleine draak. Meira voedde het dier in het geheim op, zelfs Arya, wie ze het meest van al vertrouwde, vertelde ze er niets over. Toen Akor eenmaal groot was, kon ze hem niet meer verbergen en heeft ze aan Arya bekent. Ze mocht echter niet meedoen in de grote oorlog en ze werd samen met haar draak en de kinderen uit Alagaesia in een grot verstopt. Daarna is kreeg ze 'lessen' van Eragon.
Gespeeld door: Aradia


Laatst aangepast door Jona op wo 29 aug - 12:20; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   vr 13 apr - 13:28

Murtagh wil ik wel zijn... Wink k vind die leuk... Razz

_________________
wat is het fijn
om hier te zijn!
mensen leren kennen
en je vrienden verwennen

flower geek jocolor
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Jona

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 16-09-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   vr 13 apr - 13:32

Oké!
Terug naar boven Ga naar beneden
thomas

avatar

Aantal berichten : 253
Registratiedatum : 15-09-10

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   vr 13 apr - 18:03

Mag ik Roran zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Jona

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 16-09-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   vr 13 apr - 19:34

okidoki!
Terug naar boven Ga naar beneden
Lily

avatar

Aantal berichten : 564
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Oost- Vlaanderen; België

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   za 19 mei - 9:47

Als ik me niet vergis staan Galbatorix en Brom er niet bij. Zou ik die mogen zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://hpfreakske.forumotion.com
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   za 19 mei - 12:31

Galbatorix en Brom zijn dood.

_________________
wat is het fijn
om hier te zijn!
mensen leren kennen
en je vrienden verwennen

flower geek jocolor
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Lily

avatar

Aantal berichten : 564
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Oost- Vlaanderen; België

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   za 19 mei - 13:35

Spelen we het einde van boek 4 ofzo. Ik weet dat Brom al eerder dood was, maar Galbatorix toch niet?


Laatst aangepast door Lily Evers op za 19 mei - 15:16; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://hpfreakske.forumotion.com
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   za 19 mei - 13:47

LittleAngel schreef:
Iedereen kent de film 'Eragon' wel, misschien hebben jullie de boeken wel gelezen. (Ik heb zelf net het laatste uit) Nu gaat het verhaal verder. Eragon heeft Galbatorix verslagen en er zijn nog talrijke verborgen drakeneieren ontdekt die kunnen worden uitgebroed. Murtagh en zijn draak Thoorn leven nog. En Arya is ook drakenrijder geworden met haar draak Firnen. Samen met de 'hart der harten' van oude draken. (hun geesten die in de vorm van een soort steen blijven doorleven) Leidden ze nieuwe drakenrijders op. Terwijl Nasuada op de troon zit. (Leider van de varden) En Arya ook koningin van de elfen is geworden. Eragon heeft de taak om nieuwe drakenrijders op te leiden. Dit doet hij in een grote stad die ze hebben opgebouwd ergens buiten Alegaisia.

Er zijn verschillende volkeren:
Mensen: zij zijn het talrijkst, ze kunnen drakenrijders worden en zijn ook het makkelijks te manipuleren. Slechts een paar van hen zijn in staat om magie te gebruiken. Ze wonen in Alegaisia en Surda.

Elfen: Ze zijn onsterfelijk (toch door ouderdom) en zeer wijs. Ook zij kunnen drakenrijders worden. Ze worden in de bossen van Du Weldenvarden. Ze kunnen allemaal magie gebruiken en hebben een zeer sterk gehoor en zicht. Ze kunnen ook sneller en soepeler bewegen tov anderen wat hun maakt tot zeer goede zwaardvechters.

Dwergen: Ze zijn zeer vaardig in het maken van wapens en wapenuitrustingen. Ze zijn goede krijgers aangezien ze een enorm uithoudingsvermogen hebben en zeer sterk zijn. Ze wonen in de Beorbergen.

Urgals; Ze waren vroeger aan de kant van Galbatorix, maar hebben zich tegen hem gekeerd en mee gevochten met de varden. Ze wonen in het noordelijk deel van het schild en kunnen ook drakenrijders worden. Ze zijn heel groot en sterk. De mannetjes hebben hoorns. Ze zijn hierdoor enorme goede strijders en zijn medogeloos tov hen die hen hebben kwaad gedaan. Ze leven wel in vrede met de andere volkeren

weerkatten: zij kunnen geen drakenrijders worden. Ze zijn zeer wij en ook zeer onafhankelijk. Ze leven vaak alleen of in de buurt van mensen. Ze kunnen het gedaante van een mens of een kat (die wel groter is als een gewonen kat) aannemen.

Je mag maximaal 2 bestaande rollen hebben en het aantal zelfverzonnen rollen mag je kiezen.

Bestaande Rollen:
Naam: Eragon koningsdoder
Ras: Mens
Rijder? Ja Draak? Saphira
Uiterlijk: Redelijk groot, krullend haar, knap en een beetje een elfig uiterlijk
Innerlijk/karakter: Hij is zeer wijs aangezien hij nu de oudste levende drakenruiter is. Hij probeert loyaal te zijn aan alle volkeren zonder 1 te bevoordelen en is zeer erg bevriend met Nasuada, Orik, Arya, Murthag en de leiders van de urgals en weerkatten.
Geschiedenis: Hij is diegene dat Galbatorix van de troon heeft gestoten en heeft de taak om de nieuwelingen op te leiden. Hij was de eerste drakenrijder die in niet trouw was aan Galbatorix na de val van de ruiters en krijgt van iedereen veel respect en eerbied.
Gespeeld door:

Naam: Arya, schimmendoder, Koningin van de elfen
Ras: Elf
Rijder? ja Draak? Finren
Uiterlijk: Zeer knap, zoals alle elfen
Innerlijk/karakter: Zeer strijdlustig en toegewijd. Ze zou alles doen om de elfen te dienen.
Geschiedenis: Ze is de dochter van de eerdere elfenkoningin en was vroeger afgevaardigde bij de Varden. Zij was diegene die het drakenei van Saphira tussen de elfen en de Varden vervoer en zij heeft het ei naar Eragon gestuurd toen ze werd gevangen genomen. Ze is koningin geworden toen haar moeder stierf tijdens het laatste gevecht tegen het rijk.
Gespeeld door: LittleAngel

Naam: Murtagh
Ras: Mens
Rijder? Ja Draak? Thoorn
Uiterlijk: Zwart middellang haar, iets groter al Eragon.
Innerlijk/karakter: Hij is bezorgd en zorgend. Maar zeer vastberaden.
Geschiedenis: Hij is de zoon van Morzan, een van de dienaars van Galbatorix. Hier was hij niet fier op en door Eragon te helpen met Arya te bevrijden hoopte hij zijn naam te zuiveren. Galbatorix heeft hem echter gedwongen trouw tegenover hem af te leggen, waardoor hij weer werd veracht. Toen Galbatorix werd verslagen en Murtagh van zijn eed werd bevrijd heeft hij een tijd in afzondering geleefd om in het reine te komen met zichzelf.
Bijzonder: Toen Nasuada door Galbatorix gevangen werd genomen is Murtagh verliefd op haar geworden en heeft hij haar geholpen te weerstaan aan de druk die Galbatorix op haar uitoefende. Hierdoor is het Nasuada gelukt om niet de eed te zweren aan Galbatorix.
Gespeeld door: Amytjeuh

Naam: Nasuada, Koningin van Alegaisia
Ras: Mens
Rijder? nee Draak? nee
Innerlijk/karakter: Ze is zeer vastberaden en zeer dapper, ze is een zeer goed leider en heeft een sterk karakter.
Geschiedenis: Ze heeft na de dood van haar vader de leiding van de Varden geërfd. Zij is met heb uit de Beorbergen naar Ûru'bean getrokken om het tegen Galbatorix op te nemen en heeft daarvoor veel verbonden gesloten. met de weerkatten, met de Urgals, met de elfen, met de dwergen en met de mensen van Surda. Ze is gevangen genomen door Galbatorix maar door Eragon weer bevrijd en tot koningin gekroond.
Bijzonder: Ze is zeer diplomatisch en kan heel goed verbonden sluiten met andere volkeren.
Gespeeld door:

Naam: Koning Orik
Ras: Dwerg
Rijder? nee Draak? nee
Uiterlijk: klein, lange baard die meestal in vlechtjes is.
Innerlijk/karakter: Hij is zeer goed in omgang met andere volkeren, iets wat eerder uitzonderlijk is voor dwergen. Hij is zeer vrolijk.
Bijzonder: Hij is de pleegbroer van Eragon aangezien Eragon is opgenomen in de clan van Orik.
Gespeeld door:

andere rollen:
Roran: Eragons neef Gespeeld door: Thomas
Katrien: Rorans vrouw (ze hebben samen een dochter)
Orrin: koning van Surda
Elva: een kind, waarover Saphira en Eragon een foute zegening hadden uitgesproken waardoor ze de pijn en zwaktes kan voelen van de mensen rond haar. Ze kan ook voorzien wanneer er iets slechts met iemand gaat gebeuren.

Naam: Angela
Ras: mens
Rijder? nee Draak? nee
Uiterlijk: Zwart lang haar, middelgroot.
Innerlijk/karakter: Zeer wijs en ze weet zeer veel. Hoe ze aan die informatie geraakt is een raadsel. Ze weet veel dingen die eigenlijk niemand mag weten en veel dingen die ze doet zijn hoogst merkwaardig. Maar de dingen die ze doen zijn altijd voor de goede zaak.
Geschiedenis: /
Bijzonder: Ze is zeer goed bevriend met de weerkat Solembum, die altijd bij haar is. Dit is uitzonderlijk aangezien weerkatten vaak alleen leven. Ze is een uitstekende zwaardvechter en heeft een speciale kling waarmee je door alles kan snijden dat niet door magie is beveiligd.
Gespeeld door: LittleAngel

Lily, de eerste post, daar staat dat allemaal in lieve schat... Wink

_________________
wat is het fijn
om hier te zijn!
mensen leren kennen
en je vrienden verwennen

flower geek jocolor
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Lily

avatar

Aantal berichten : 564
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Oost- Vlaanderen; België

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   za 19 mei - 15:12

Ah, oke, sorrrryyyyyyy.

Mag ik dan Eragon zijn en Nasuada?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://hpfreakske.forumotion.com
Jona

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 16-09-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   zo 20 mei - 11:10

Ja, natuurlijk! Ik zet je erbij Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Lily

avatar

Aantal berichten : 564
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Oost- Vlaanderen; België

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   zo 20 mei - 11:12

dankuuuuu
Terug naar boven Ga naar beneden
http://hpfreakske.forumotion.com
Emma

avatar

Aantal berichten : 153
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   zo 27 mei - 12:49

mag ik Elva zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Jona

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 16-09-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   zo 27 mei - 21:04

tturlijk!
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   wo 4 jul - 21:02

kan ik koning orik zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Jona

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 16-09-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   do 5 jul - 11:43

Jep, ik zet je erbij Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Aradia

avatar

Aantal berichten : 90
Registratiedatum : 13-12-10
Leeftijd : 28
Woonplaats : West-Vlaanderen, België

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   wo 29 aug - 9:29

Ik heb de boeken helemaal niet gelezen, maar heb wel de film eragon gezien. Dus weet niet of het een probleem is dat ik de boeken helemaal niet ken?
Hoe dan ook, na de film had ik een eigen rolletje bedacht en die zou ik graag spelen.

Naam: Meira Undomiel
Ras: Elf
Rijder? ja
Draak? Akor, een roodbruine draak (zoals Kilgharrah in de serie Merlin).
Uiterlijk: Net als alle andere elfen is ze beeldschoon. Zijzelf heeft glanzend bruin haar en een schitterende huid. De kleuren van haar kleren verschillen altijd.
Innerlijk/karakter: Ze is erg trouw aan haar volk en een echt vechtersbaasje. Ze weet dat ze beeldschoon is en maakt daar soms ook gebruik van als ze wat van de jongens gedaan wil krijgen. Als ze echter verliefd wordt op een jongen, zal ze enkel van hem geen misbruik maken. Meira is ontzettend lief en probeert om zo eerlijk mogelijk te zijn al vind ze een leugentje om bestwil wel kunnen.
Geschiedenis: Haar ouders zijn gestorven in de eerste oorlog met Galbatorix waar alle draken werden gedood. Haar moeder was een drakenrijder (gedood door de Shade Durza) en haar vader was een dappere boogschutter (gedood door Urgals). Daarna is ze bij Arya thuis grootgebracht. Ze zag haar als haar grote zus, maar sinds ze ook volwassen is zijn ze eerder vriendinnen. (Als LittleAngel dit goed vindt tenminste)
Een jaar voor Galbatorix werd verslaan door Eragon, deed Meira een vreemde ontdekking. Ze vond een glanzend grote edelsteen en nam die mee naar huis. Enkele dagen later had die steen, plaats gemaakt voor een kleine draak. Meira voedde het dier in het geheim op, zelfs Arya, wie ze het meest van al vertrouwde, vertelde ze er niets over. Toen Akor eenmaal groot was, kon ze hem niet meer verbergen en heeft ze aan Arya bekent. Ze mocht echter niet meedoen in de grote oorlog en ze werd samen met haar draak en de kinderen uit Alagaesia in een grot verstopt. Daarna is kreeg ze 'lessen' van Eragon.
Gespeeld door: Aradia
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.fawkesforum.nl
Jona

avatar

Aantal berichten : 698
Registratiedatum : 16-09-10
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   wo 29 aug - 12:18

Ik denk niet dat dat een probleem is, op de eerste pagina staat heel de uitleg van wat er ondertussen is gebeurd, Nasuada is koningin over de varden en eigelijk alle mensen van Alagaessia, Orik ik koning van de varden. Arya is koningin van de elfen en eragon leid dus de opleiding van de jonge drakenruiters. De opleidingsschool (laten we het zo noemen) ligt buiten Alagaessia, en Arya is net van plan om daar een bezoekje te gaan brengen Smile

Ik vind je rol heel leuk en hij is zeker goedgekeurd!

Als er nog vragen zijn stel je ze maar Smile

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
aanmeldingstopic ~ The time of the Dragonriders has come again
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Patrol time
» Payback Time!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Talking Progress :: Home :: Archief-
Ga naar: