Talking Progress

Vrienden maken en rpg'en in een gezellige kring van mensen, allen met een goed hart. Hier is iedereen die van rpg en schrijven houd, welkom!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Candira

Candira

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 18:27

Deze tijd gaat over De Maurenders James, Sirius, Remus en Peter. Maar ook andere mensen zijn er ook. Lily, Severus, Regulius, Lucius, Bellatrix en Narcissa.

Het is het 6de jaar...

Rollen:
James Potter: Thomas
Sirius Zwarts: Admin
Remus Lupos: Admin
Peter Pippeling: Emma
Nympadora Tops: Candira
Lily Evans: Amytjeuh
Molly Prosper: Amytjeuh
Arthur Wemel:
Lies Lubbermans: Lily evers
Frank Lubbermans:
Severus Sneep: Thomas
Bellatrix Zwarts: Candira
Narcissa Zwarts: Emma
Regulus Zwarts:
Lucius Malfidus:
Rodolphus van Detta:
Amando Noot:
Zelfverzonne rollen:

Naam: Liza Potter
Leeftijd: zelfde leeftijd als James
Afdeling: Griffoendor
Innerlijk: Slim, Aardig, Laat niet met zich sollen, Vriendelijk, Soms impulsief en Bijdehand. Ze kan ook soms fel zijn en sarcastisch. Ze helpt haar vrienden als die in nood zijn.
Uiterlijk: Lang git zwart haar en hele heldere blauwe ogen, ze is vrij slank.
Familie: Ze is de tweelingzus van James, maar is de vijf minuten jonger dan hem.
Geschiedenis: Al sinds het eerste jaar op Zweinstein kon ze heel goed met Lily, Molly, Lies en Nympadora opschieten, ze zijn dan ook samen hele goede vriendinen van elkaar.
Speciaale dingen: Al sinds haar derde jaar is ze verliefd op Sirius Zwarts, maar durft haar gevoelens niet aan hem te tonen.
Ze weet dat Remus een weerwolf is daar kwam ze in haar tweede jaar perongeluk achter, maar zelf is ze geen fanaut.
Overige: Ze speelt heel goed zwerkbal, maar op Zweinstein doet ze dat niet. Ze doet de commentaar.
Gespeeld door: Candira


Naam: Elizabeth Lupos
Leeftijd: 17
Afdeling: Griffoendor
Innerlijk: Veel moed, avontuurlijk, brengt zichzelf altijd in de problemen. Maakt vaak geintjes met Sirius en James. Ze geloofd helemaal niet in de liefde (verliefdheid, relatie) ze wil dat zelf ook niet eens voelen. Ze is bang om erg gekwetst te zijn. Als ze merkt dat ze iemand erg leuk vind of dat iemand haar leuk vind. Dan probeert ze die gevoelens te ontlopen op wat voor manier dan ook.
Uiterlijk: Ze heeft lang donkerblond haar en smaragd groene ogen
Familie: Ze is de één jaar oudere nicht van Remus
Gesciedenis: Ze was één van de eerste die wist dat haar neef Remus een weerwolf is. Op haar elfde was ze eigenlijk al bezig om zichzelf in een fanaut te maken. Maar dat makkelijk gezegt dan gedaan. Pas in haar vijfde jaar is het haar eindelijk gelukt, ze heeft als fanaut gekozen een Witte wolf.
Speciaale Dingen: Ze is een ongeregistreerde fanaut.
Overige: Later krijgt ze toch gevoelens voor een jongen een Zwaderaar.
Ze is zoeker van de Griffoendor team.
Gespeeld door: Candira

Naam: Nicolas Zwarts 'Nico'
Leeftijd: 16
Afdeling: Griffoendor
Innerlijk: Is vrij aardig en slim maar kan soms sterk uit de hoek komen, hij houd van avontuur, hij houd van andere plagen en doet er soms wat over en hij is bovenal ook een geboren vijand van de Zwaderaars
Uiterlijk: Nico is 1.75 en vrij slank, hij heeft grijsblauwe ogen, bruin krullend half-lang haar (Lijkt goed op zijn stiefbroer Sirius)
Familie: Nico is de stiefbroer van Sirius, nagenoeg komt hij niet goed overeen met Sirius en is hij heel bot tegen hem en zijn vrienden. Later in de Rpg begind hij Sirius meer te mogen en worden ze goede vrienden...
Geschiedenis: Nico heeft zijn vader nooit goed gekend en zijn dreuzelse moeder was een prostituee wie hij nooit zag. Hij is vaak van huis weggelopen en kwam vaak naar het huis van zijn stiefbroertje maar wiens ouders Nico ook de deur uitsteurden toen ze hoorden dat hij een griffoendor was. Nico heeft 5 jaar op Klamfels gezeten en gaat voor zijn eerste jaar naar zweinstijn (6e). Hij kent in het begin niet veel mensen maar hij maakt al snel veel vrienden.
Speciale Dingen: Nico houd van plagen en kent een paar goede fopspreuken, hij is ook een goede duelleerder. Zijn stok is van Drakenbloed, 27cm lang en zeer flexibel.
Overige: Nico is al jaren stiekem verliefd op een Griffoendor maar hij durft er niet voor uit te komen.
Gespeeld door: Maanling

Naam: Willem Arthur (Bill) Wemel
Leeftijd : 6 (geboren op 29 november 1970)
(Afdeling : Griffoendor)
Innerlijk : dapper, lief (behulpzaam, trouw, vriendelijk)
Uiterlijk : rood haar
Familie : moeder : Molly; Vader : Arthur ; broers : Charly en Percy
Gespeeld door : Amytjeuh

Naam: Charlie Wemel
Leeftijd : 4 jaar (geboren op 12 december 1972)
(Afdeling : Griffoendor)
Innerlijk : dapper, lief, houd veel van dieren (trouw, behulpzaam, nobel)
Uiterlijk : rood haar
Familie: moeder : Molly; Vader : Arthur ; broers : Bill en Percy
Overige : Hij is heel behendig en snel.
Gespeeld door : Amytjeuh

Naam: Percy Ignatius Wemel
Leeftijd : 0 (geboren op 22 augustus 1976)
(Afdeling : Griffoendor)
Innerlijk : dapper, klein baasje (saai, arrogant, pompeus)
Uiterlijk : rood haar
Familie: moeder : Molly; Vader : Arthur ; broers : Bill en Charly
Overige : Hij is de oogappel van Molly
Gespeeld door : Amytjeuh

Naam: Minerva Anderling
Leeftijd : 41 (geboren op 4 oktober 1935
Afdeling : Griffoendor
Innerlijk : Anderling heeft, ondanks haar strenge en gereserveerde voorkomen, het beste met de leerlingen voor. Ze heeft een zwakke plek voor haar eigen afdeling (Griffoendor), en met name voor Lily Evens. Maar ze deinst er niet voor terug om punten van haar eigen afdeling af te trekken. Anderling staat ook bekend als één van de trouwste aanhangers van Albus Perkamentus, en één van de felste tegenstanders van Heer Voldemort.
Uiterlijk : zwart haar, in een strenge knot in haar nek ; smaragdgroen gewaad ; kijkt altijd streng ; ze draagt een bril met een rechthoekig montuur
Familie : ouders : Robert Anderling en Isobel Ross; getrouwd met Elphinstone Urquart
Gesciedenis : ze begon met lesgeven in december 1956 en beschouwt Transfiguratie als de meest complexe en moeilijke tak van de Toverkunst.
Speciaale Dingen : Faunaat, Faunaatgedaante is een Cyperse kat
Gespeeld door : Emma

Naam: Rubeus Hagrid
Leeftijd : 47 (eerste schooljaar : 1940-1941 -> geboren in 1929)
Afdeling : Griffoendor
Innerlijk : Hagrid heeft een heel gemoedelijke persoonlijkheid en kan erg emotioneel worden. Hij i trouw, vooral aan Albus Perkamentus ; hij heeft een alom bekende obsessie voor gevaarlijke magische wezens zoals Acromantula's en draken.
Uiterlijk : zwart haar ; zwarte ogen ; hij ziet er ongelovenlijk woest uit ; ruim 3,5 meter lang ;
Familie : zijn moeder was de reuzin Fridwulfa, zijn halfbroer, een reus genaamd Groemp, zijn vader, een volbloed tovenaar, naam onbekend.
Gesciedenis:Hagrid was een leerling van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus tegelijk met Marten Vilijn (Voldemort). Hagrids eerste schooljaar was in 1940-1941. In zijn derde jaar werd Hagrid van school gestuurd nadat hij was betrapt op het bezit van een gevaarlijke Acromantula. Deze overtreding, die op zich al een ernstig misdrijf is, werd nog verergerd doordat veel mensen dachten dat dit “het Monster van Zwadderich” was. Ze waren ervan overtuigd dat Hagrid hem had bevrijd uit de Geheime Kamer en daarmee, opzettelijk of per ongeluk, verantwoordelijk was voor de verstening van meerdere leerlingen, en minimaal één dode. Dit (onjuiste) geloof werd aangemoedigd door Vilijn, de daadwerkelijke misdadiger, die het echte Monster (een Basilisk) had gebruikt om leerlingen van Dreuzelafkomst ("Dreuzeltelgen") aan te vallen. Door deze aanvallen moest de school gesloten worden.
Na zijn verbanning van Zweinstein werd Hagrids eikenhouten toverstaf doormidden gebroken en werd hem verboden magie te gebruiken. Echter, schoolhoofd Armando Wafelaar gaf toestemming, op aandringen van Albus Perkamentus (leraar Transfiguratie in die tijd), om Hagrid op te leiden als terreinknecht.
Speciaale Dingen : Hagrid bewaart de stukken van zijn toverstaf in een roze paraplu, waardoor hij kleine spreuken kan uitvoeren.
Overige : Hagrid is bevriend met Lily, James, Sirius, Remus en Peter
Gespeeld door : Emma

Naam: Albus Parcival Wolfram Bertus Perkamentus
Leeftijd : 95 (geboren in de zomer van 1881)
Afdeling : Griffoendor
Innerlijk : In de dagelijkse omgang is Perkamentus eigenzinnig en onvoorspelbaar, heeft een grillig gevoel voor humor en laat zich niet veel aan formaliteiten gelegen liggen, hoewel hij meestal beleefd en vriendelijk blijft. Hij is vrij van vooroordelen jegens niet-menselijke magische rassen die door menselijke tovenaars wel eens onheus bejegend worden, zoals Huis-elfen en centauri. Veel collega-tovenaars beschouwen hem daarom als een zonderling, hoewel ze een groot respect hebben voor zijn magische vermogens, waar hij overigens zelf uiterst bescheiden over is. Een verklaring van zijn zonderlinge gedrag kan zijn dat Albus nooit een gelijke had, met uitzondering van, naar eigen zeggen, Grindelwald. Naar zijn idee de eerste (enige?) tovenaar die hem evenaarde.
Uiterlijk : zilverkleurig haar en blauwe ogen.
Familie : ouders : Parcival Perkamentus en Kendra Perkamentus ; broer en zus : Desiderius Perkamentus en Ariana Perkamentus.
Gesciedenis : zie verder.
Overige : Zijn hobby's zijn bowlen, breipatronen en het luisteren naar kamermuziek. Perkamentus vindt zuurtjes erg lekker. Ook is hij fan van Zwerkbalteam Pullover United.
Gespeeld door : Emma

Naam: Anna Evers
Leeftijd: 16
Afdeling: Griffoendor
Innerlijk: Lief, fel, heeft veel moed en lef
Uiterlijk: Rood haar, Groene ogen
Familie: Anna Evers is de nicht van Lily Evers, en is naast Lily de enige uit de familie Evers die toverkrachten bezit. Haar ouders heten Elisa en Lucas, haar zus heet Sarah, en ze komt zeer goed overeen met haar nicht Lily, haar ouders en zus zijn dreuzels.
Geschiedenis: Toen Anna voor het eerst op Zweinstein aankwam kreeg ze te horen dat ze net als haar even oude nicht in Griffoendor zat. In haar 5de jaar heeft Anna een groots duel met Lucius Malfidus en Narcissa Zwarts meegemaakt, en gewonnen.
Speciaale Dingen: Uit Anna' s tovrstaf komt altijd een rodee lichtflits, en ze kan met elk dier communiceren.
Overige: Anna is zeer goed in Zwerkbal, ze zou zowat alle plaatsen kunnen innemen. Transfiguratie en VTZK zijn haar favoriete vakken
Gespeeld door: Lily Evers

Regels:
zelf verzonne rollen... Max 3 en echte rollen max 2.
Erotiek mag, maar ga niet te ver en ook geen details.
Als je een zelfverzonne rol wilt moet je dit lijstje invullen:

Naam:
Leeftijd:
Afdeling:
Innerlijk:
Uiterlijk:
Familie:
Gesciedenis:
Speciaale Dingen:
Overige:
Gespeeld door:

Have Fun


Laatst aangepast door Candira op ma 13 dec - 15:40; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
Dylan

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 18:37

Ik wil Remus wel zijn, hoeveel rollen mag je hebben?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Candira

Candira

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 18:44

Staat in de regels Smile max 5 drie zelfverzonne en twee echte Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
Dylan

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 19:01

Ik wil ook wel Sirius zijn !
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Candira

Candira

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 19:03

Heb je geplaatst Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
thomas

thomas

Aantal berichten : 253
Registratiedatum : 15-09-10

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 19:38

mag ik James zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Candira

Candira

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 19:40

Heb je bij gedaan Thomas Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Hanne
Admin
Admin
Hanne

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 20:01

Ik zou graag Lily zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Candira

Candira

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 22 nov - 21:10

Je staat erin Amy.... En ik heb een nieuwe zelfverzonne rol aangemaak Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
Dylan

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   di 23 nov - 17:19

In welke jaren zitten Sirius en Remus enzo?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Candira

Candira

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   di 23 nov - 17:24

Ik heb het bijgezet. Ze zitten in het 6de jaar
Terug naar boven Ga naar beneden
thomas

thomas

Aantal berichten : 253
Registratiedatum : 15-09-10

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   wo 24 nov - 16:01

mag ik severus sneep zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Candira

Candira

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   wo 24 nov - 16:04

Ik zet je erin Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
Dylan

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   ma 13 dec - 15:24

Hier is Nico:


Naam: Nicolas Zwarts 'Nico'
Leeftijd: 16
Afdeling: Griffoendor
Innerlijk: Is vrij aardig en slim maar kan soms sterk uit de hoek komen, hij houd van avontuur, hij houd van andere plagen en doet er soms wat over en hij is bovenal ook een geboren vijand van de Zwaderaars
Uiterlijk: Nico is 1.75 en vrij slank, hij heeft grijsblauwe ogen, bruin krullend half-lang haar (Lijkt goed op zijn stiefbroer Sirius)
Familie: Nico is de stiefbroer van Sirius, nagenoeg komt hij niet goed overeen met Sirius en is hij heel bot tegen hem en zijn vrienden. Later in de Rpg begind hij Sirius meer te mogen en worden ze goede vrienden...
Geschiedenis: Nico heeft zijn vader nooit goed gekend en zijn dreuzelse moeder was een prostituee wie hij nooit zag. Hij is vaak van huis weggelopen en kwam vaak naar het huis van zijn stiefbroertje maar wiens ouders Nico ook de deur uitsteurden toen ze hoorden dat hij een griffoendor was. Nico heeft 5 jaar op Klamfels gezeten en gaat voor zijn eerste jaar naar zweinstijn (6e). Hij kent in het begin niet veel mensen maar hij maakt al snel veel vrienden.
Speciale Dingen: Nico houd van plagen en kent een paar goede fopspreuken, hij is ook een goede duelleerder. Zijn stok is van Drakenbloed, 27cm lang en zeer flexibel.
Overige: Nico is al jaren stiekem verliefd op een Griffoendor maar hij durft er niet voor uit te komen.
Gespeeld door: Maanling
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Emma

Emma

Aantal berichten : 153
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   za 24 maa - 21:19

mag ik Peter Pippeling en Narcissa Zwarts zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
Dylan

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   za 24 maa - 22:10

tuurlijk, blij je terugtezien Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Hanne
Admin
Admin
Hanne

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   zo 25 maa - 9:13

Ik speel ook nog Molly.

Ik heb er even overal de geboortedatum bijgezet. En als ze in hun zesde jaar zitten, is het, als ik me niet vergis, schooljaar 1976-1977.

James Potter (27 maart 1960): Thomas
Sirius Zwarts (Rond 1960): Admin
Remus Lupos (10 maart 1960): Admin
Peter Pippeling (1959/1960): Emma
Nympadora Tops (c. 1973): Candira
Lily Evans (30 januari 1960): Amytjeuh
Molly Prosper (30 oktober 1949):
Arthur Wemel (6 februari 1950):
Lies Lubbermans (?):
Frank Lubbermans (?):
Severus Sneep (9 januari 1960): Thomas
Bellatrix Zwarts (1951): Candira
Narcissa Zwarts (1955): Emma
Regulus Zwarts (Waarschijnlijk 1961 tot 1979):
Lucius Malfidus (1954):
Rodolphus van Detta (1950/1960):
Amando Noot (?):

_________________
wat is het fijn
om hier te zijn!
mensen leren kennen
en je vrienden verwennen

flower geek jocolor
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Hanne
Admin
Admin
Hanne

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   do 29 maa - 18:30

Mijn 3 'zelfverzonnen' personages:

Naam: Willem Arthur (Bill) Wemel
Leeftijd : 6 (geboren op 29 november 1970)
(Afdeling : Griffoendor)
Innerlijk : dapper, lief (behulpzaam, trouw, vriendelijk)
Uiterlijk : zie foto
Familie : moeder : Molly; Vader : Arthur ; broers : Charly en Percy
Gespeeld door : Amytjeuh


Naam: Charlie Wemel
Leeftijd : 4 jaar (geboren op 12 december 1972)
(Afdeling : Griffoendor)
Innerlijk : dapper, lief, houd veel van dieren (trouw, behulpzaam, nobel)
Uiterlijk : zie foto
Familie: moeder : Molly; Vader : Arthur ; broers : Bill en Percy
Overige : Hij is heel behendig en snel.
Gespeeld door : Amytjeuh


Naam: Percy Ignatius Wemel
Leeftijd : 0 (geboren op 22 augustus 1976)
(Afdeling : Griffoendor)
Innerlijk : dapper, klein baasje (saai, arrogant, pompeus)
Uiterlijk : zie foto
Familie: moeder : Molly; Vader : Arthur ; broers : Bill en Charly
Overige : Hij is de oogappel van Molly
Gespeeld door : Amytjeuh

_________________
wat is het fijn
om hier te zijn!
mensen leren kennen
en je vrienden verwennen

flower geek jocolor
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Emma

Emma

Aantal berichten : 153
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 24

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   zo 1 apr - 10:08

mag ik deze drie ook nog zijn?

Naam: Minerva Anderling
Leeftijd : 41 (geboren op 4 oktober 1935
Afdeling : Griffoendor
Innerlijk : Anderling heeft, ondanks haar strenge en gereserveerde voorkomen, het beste met de leerlingen voor. Ze heeft een zwakke plek voor haar eigen afdeling (Griffoendor), en met name voor Lily Evens. Maar ze deinst er niet voor terug om punten van haar eigen afdeling af te trekken. Anderling staat ook bekend als één van de trouwste aanhangers van Albus Perkamentus, en één van de felste tegenstanders van Heer Voldemort.
Uiterlijk : zwart haar, in een strenge knot in haar nek ; smaragdgroen gewaad ; kijkt altijd streng ; ze draagt een bril met een rechthoekig montuur
Familie : ouders : Robert Anderling en Isobel Ross; getrouwd met Elphinstone Urquart
Gesciedenis : ze begon met lesgeven in december 1956 en beschouwt Transfiguratie als de meest complexe en moeilijke tak van de Toverkunst.
Speciaale Dingen : Faunaat, Faunaatgedaante is een Cyperse kat
Gespeeld door : Emma

Naam: Rubeus Hagrid
Leeftijd : 47 (eerste schooljaar : 1940-1941 -> geboren in 1929)
Afdeling : Griffoendor
Innerlijk : Hagrid heeft een heel gemoedelijke persoonlijkheid en kan erg emotioneel worden. Hij i trouw, vooral aan Albus Perkamentus ; hij heeft een alom bekende obsessie voor gevaarlijke magische wezens zoals Acromantula's en draken.
Uiterlijk : zwart haar ; zwarte ogen ; hij ziet er ongelovenlijk woest uit ; ruim 3,5 meter lang ;
Familie : zijn moeder was de reuzin Fridwulfa, zijn halfbroer, een reus genaamd Groemp, zijn vader, een volbloed tovenaar, naam onbekend.
Gesciedenis:Hagrid was een leerling van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus tegelijk met Marten Vilijn (Voldemort). Hagrids eerste schooljaar was in 1940-1941. In zijn derde jaar werd Hagrid van school gestuurd nadat hij was betrapt op het bezit van een gevaarlijke Acromantula. Deze overtreding, die op zich al een ernstig misdrijf is, werd nog verergerd doordat veel mensen dachten dat dit “het Monster van Zwadderich” was. Ze waren ervan overtuigd dat Hagrid hem had bevrijd uit de Geheime Kamer en daarmee, opzettelijk of per ongeluk, verantwoordelijk was voor de verstening van meerdere leerlingen, en minimaal één dode. Dit (onjuiste) geloof werd aangemoedigd door Vilijn, de daadwerkelijke misdadiger, die het echte Monster (een Basilisk) had gebruikt om leerlingen van Dreuzelafkomst ("Dreuzeltelgen") aan te vallen. Door deze aanvallen moest de school gesloten worden.
Na zijn verbanning van Zweinstein werd Hagrids eikenhouten toverstaf doormidden gebroken en werd hem verboden magie te gebruiken. Echter, schoolhoofd Armando Wafelaar gaf toestemming, op aandringen van Albus Perkamentus (leraar Transfiguratie in die tijd), om Hagrid op te leiden als terreinknecht.
Speciaale Dingen : Hagrid bewaart de stukken van zijn toverstaf in een roze paraplu, waardoor hij kleine spreuken kan uitvoeren.
Overige : Hagrid is bevriend met Lily, James, Sirius, Remus en Peter
Gespeeld door : Emma

Naam: Albus Parcival Wolfram Bertus Perkamentus
Leeftijd : 95 (geboren in de zomer van 1881)
Afdeling : Griffoendor
Innerlijk : In de dagelijkse omgang is Perkamentus eigenzinnig en onvoorspelbaar, heeft een grillig gevoel voor humor en laat zich niet veel aan formaliteiten gelegen liggen, hoewel hij meestal beleefd en vriendelijk blijft. Hij is vrij van vooroordelen jegens niet-menselijke magische rassen die door menselijke tovenaars wel eens onheus bejegend worden, zoals Huis-elfen en centauri. Veel collega-tovenaars beschouwen hem daarom als een zonderling, hoewel ze een groot respect hebben voor zijn magische vermogens, waar hij overigens zelf uiterst bescheiden over is. Een verklaring van zijn zonderlinge gedrag kan zijn dat Albus nooit een gelijke had, met uitzondering van, naar eigen zeggen, Grindelwald. Naar zijn idee de eerste (enige?) tovenaar die hem evenaarde.
Uiterlijk : zilverkleurig haar en blauwe ogen.
Familie : ouders : Parcival Perkamentus en Kendra Perkamentus ; broer en zus : Desiderius Perkamentus en Ariana Perkamentus.
Gesciedenis : Voor Zweinstein:
Perkamentus is geboren in juli of augustus in 1881. Hij is geboren in Stee-aan-de-Wee. Toen Albus 10 jaar oud was werd zijn zusje Ariana aangevallen door drie Dreuzeljongens omdat die haar door een gat in de heg zagen toveren en van haar eisten dat ze hen nog meer trucjes zou laten zien. Ze weigerde dit, en de jongens vielen haar vervolgens aan. Vanaf dat moment weigerde ze ooit nog te toveren, maar het is voor een jonge heks of tovenaar haast niet mogelijk om de toverkracht onder controle te houden en zo af en toe kwam het tot een uitbarsting. Om te voorkomen dat ze werd opgesloten in Sint Holisto's Hospitaal voor Magische Ziektes en Zwaktes houden haar ouders haar angstvallig binnen en gaat ze dus ook niet naar school.
Vader Parcival neemt wraak op de drie jongens en wordt naar Azkaban gestuurd voor misdaden tegen Dreuzels. Omdat moeder Kendra het niet langer uithield in Stee-aan-de-Wee, waar het gezin woonde, verhuisde de familie naar Goderics Eind. Albus heeft ook een broer, Desiderius.
Op Zweinstein:
Op 1 september 1892 gaat Albus voor het eerst naar Zweinstein. Hij wordt ingedeeld bij Griffoendor, en behaalt vele prijzen. Het is niet bekend of hij ook Zwerkbal heeft gespeeld voor zijn afdeling. Hij raakt bevriend met Engelbert Dop. Griselda Koudstaal, één van de examinatoren bij de S.L.IJ.M.B.A.L.len en P.U.I.S.T.en (de Zweinstein-examens), zei dat ze toen ze jonger was aan Perkamentus het Bezweringen- en Transfiguratie-examen had afgenomen. Ze zag dat 'hij dingen deed met een toverstok die ze nog nooit eerder had gezien'. Dit duidt erop dat Perkamentus toen al ongelooflijk getalenteerd was en de mogelijkheden had om beter te zijn dan zijn leerkrachten op Zweinstein, wat Rowling ook bevestigd heeft. Perkamentus heeft nooit Waarzeggerij als vak gehad. Hij kan dus maximaal 11 Slijmballen en Puisten hebben gehaald.
Na Zweinstein:
In juni 1899 rondt hij zijn opleiding op Zweinstein af. Samen met zijn vriend Engelbert Dop wil hij door de Tovenaarswereld reizen. Niet lang daarna vermoordt Ariana tijdens een van haar uitbarstingen per ongeluk haar moeder Kendra, en besluit Albus thuis te blijven om voor Ariana te zorgen. Kort daarop arriveert een neef van Mathilda Belladonna, ook woonachtig in Goderics Eind, in het dorp. Zijn naam is Gellert Grindelwald, ook een zeer getalenteerde tovenaar, maar van de tovenaarsschool Klammfels gestuurd na een bijna-dodelijke aanval op een medeleerling. Eindelijk heeft Albus, die ondanks zijn jonge leeftijd al vele prijzen heeft gewonnen, een gelijke. Samen maken ze plannen voor dominantie van heksen en tovenaars over de hele wereld, inclusief Dreuzels, die ze als minderwaardig beschouwen. Volgens J.K. Rowling vond Albus dit waarschijnlijk ook omdat hij verliefd was op Grindelwald, en liefde volgens haar blind kan maken. Naast deze plannen bespreken zij ook de Relieken van de Dood: de Zegevlier, Onzichtbaarheidsmantel en de Steen van Wederkeer. Perkamentus heeft hier zeer veel interesse in. Als Desiderius Albus wijst op zijn taken om een deel van de zorg voor Ariana op zich te nemen ontstaat een ruzie tussen Grindelwald, Albus en Desiderius, waarbij Ariana omkomt wanneer ze probeert in te grijpen. De waarschijnlijke dader is Grindelwald, die kort na haar dood verdwijnt.
Duel met Grindelwald:
Perkamentus en Grindelwald zien elkaar niet meer voor hun legendarische duel in 1945, door vele tovenaars beschreven als het beste tovenaarsduel aller tijden. De tovernaarswereld smeekt Perkamentus om de opmars van een moordende Grindelwald te stoppen, aangezien hij de enige persoon is die dit kan. Uiteindelijk besluit Perkamentus het tegen hem op te nemen. Grindelwald, inmiddels zeer machtig en bovenal de bezitter van de Zegevlier, verliest ondanks zijn fantastische toverstok van Perkamentus, waarna Perkamentus bezitter wordt van deze staf. Grindelwald belandt hierna in zijn eigen gevangenis, Normengard, waarmee de oorlog afgelopen is.
Werk op Zweinstein en ontdekkingen:
Hij werkte in zijn jongere jaren, waarschijnlijk tussen het vertrek van Grindelwald uit Goderics Eind en het legendarische gevecht met diezelfde tovenaar, samen met Nicolaas Flamel, een alchemist (die overigens wel echt bestaan heeft onder de naam Nicolas Flamel), de ontdekker van het geheim van de Steen der Wijzen. Vanaf 1938 is hij docent Transfiguratie geweest. Hij vervulde deze functie tot 1955, toen hij Schoolhoofd van Zweinstein werd. Het kantoor van Perkamentus bevond zich op de zevende verdieping van de school, en is alleen toegankelijk met een wachtwoord, dat bijna altijd een soort snoep is.
In de tussentijd heeft hij ook de twaalf verschillende toepassingen van drakenbloed ontdekt en gezocht naar de overige twee Relieken van de Dood.
Speciaale Dingen : wordt gezien als een van machtigste tovenaars uit de tovenaarsgeschiedenis. Perkamentus' Patronus is een Feniks. Meermans en Koetervlaams (de taal van kobolden). Perkamentus' boeman is het lijk van zijn zus, Ariana. Perkamentus zag in de Spiegel van Neregeb zijn familie, gelukkig en samen. 'geen onzichtbaarheidsmantel nodig heeft om onzichtbaar te zijn'. In het zevende boek wordt duidelijk dat hij hiermee bedoelt dat hij zo'n sterke Kameoflagespreuk kan uitspreken dat hij volledig onzichtbaar is. Perkamentus is één van de weinige tovenaars die een Feniks heeft 'getemd'. Hij heeft zijn Feniks Felix genoemd. Perkamentus is de enige tovenaar waarvoor Voldemort ooit bang is geweest.
Overige : Zijn hobby's zijn bowlen, breipatronen en het luisteren naar kamermuziek. Perkamentus vindt zuurtjes erg lekker. Ook is hij fan van Zwerkbalteam Pullover United.
Gespeeld door : Emma
Terug naar boven Ga naar beneden
Hanne
Admin
Admin
Hanne

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   zo 8 apr - 18:14

je staat erbij, alleen heb ik Perkamentus wat korter gemaakt.

_________________
wat is het fijn
om hier te zijn!
mensen leren kennen
en je vrienden verwennen

flower geek jocolor
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Lily

Lily

Aantal berichten : 564
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Oost- Vlaanderen; België

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   vr 11 mei - 18:47

Zou ik Lies mogen zijn?

Ik heb ook nog een zelfverzonnen.

Naam: Anna Evers
Leeftijd: 16
Afdeling: Griffoendor
Innerlijk: Lief, fel, heeft veel moed en lef
Uiterlijk: Rood haar, Groene ogen
Familie: Anna Evers is de nicht van Lily Evers, en is naast Lily de enige uit de familie Evers die toverkrachten bezit. Haar ouders heten Elisa en Lucas, haar zus heet Sarah, en ze komt zeer goed overeen met haar nicht Lily, haar ouders en zus zijn dreuzels.
Geschiedenis: Toen Anna voor het eerst op Zweinstein aankwam kreeg ze te horen dat ze net als haar even oude nicht in Griffoendor zat. In haar 5de jaar heeft Anna een groots duel met Lucius Malfidus en Narcissa Zwarts meegemaakt, en gewonnen.
Speciaale Dingen: Uit Anna' s tovrstaf komt altijd een rodee lichtflits, en ze kan met elk dier communiceren.
Overige: Anna is zeer goed in Zwerkbal, ze zou zowat alle plaatsen kunnen innemen. Transfiguratie en VTZK zijn haar favoriete vakken
Gespeeld door: Lily Evers

Terug naar boven Ga naar beneden
http://hpfreakske.forumotion.com
Hanne
Admin
Admin
Hanne

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   vr 18 mei - 17:20

je staat erbij.

_________________
wat is het fijn
om hier te zijn!
mensen leren kennen
en je vrienden verwennen

flower geek jocolor
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aanmeldings topic: Harry Potter Vroeger
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Talking Progress :: Home :: Archief-
Ga naar: