Talking Progress

Vrienden maken en rpg'en in een gezellige kring van mensen, allen met een goed hart. Hier is iedereen die van rpg en schrijven houd, welkom!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 15:14

de vrienden na hun grote reis
Sauron is gevallen en de gouw is bevrijd, maar de vriendschap tussen Frodo, Sam, Merijn, Pepijn, Aragon, Legolas, Gimli en Gandalf blijft. Sterker nog, de vriendschappen groeien nog steeds verder. Als zijn er soms toch nog wat onenigheden. Sommige van hen zijn getrouwt en Gandalf en Frodo weten dat er een dag komt dat ze naar de grijze haven moeten gaan om afschijt te nemen van deze wereld. Ook Sam zal daar ooit naartoe moeten, al heeft hij nog heel lang te gaan. In middel-aarden zijn nog altijd enkele groepen orks over die doelloos of verloren ronddwalen, maar wel nog steeds een plunderend en gewelddadig gevaar is voor dorpen waar ze langstrekken. Vele steden moeten terug opgebouwt worden en af en toe gaan er groepen dappere krijgers op uit opm orks of barbaren te vangen.

Rollen:
Naam: Frodo Balings
Soort: Volwassene Hobbit
Bijzonder: hij is lang de ringdrager geweest van de ene ring en heeft de ene ring ook vernietigt. Hij vas dus ook een van de negen rijsgenoten van de ring en heeft vele mensen, elfen en zelfs dwergen ontmoet. Hij heeft meegeholpen met de zuivering van de gouw en schrijft nu verder in het boek van zijn oom Bilbo Balings.
Gespeeld door: Emma

Naam: Bilbo Balings
Soort: oude hobbit
Bijzonder: Hij is, net als Frodo lang de dragen van de ene ring te zijn. Hij heeft nooit geweten wat voor kwaads zijn oude ring in zich had. Het boek dat hij heeft doorgegeven aan Frodo Balings, zijn neefje, draagt de avonturen die hij heeft meegemaakt op de tocht van het bevrijden van de eenzame berg. Daarbij heeft hij onderandere de ene ring gevonden en veel vrienden gemaakt, vooral dwergen. Hij heeft ook een lange tijd in Rivendell gewoont.
Gespeeld door:

Naam: Sam Gewissies
Soort: Volwassene Hobbit
Bijzonder: Hij is voor heel even de dragger van de ene ring geweest toen zijn meester, Frodo Balings, waarbij hij ooit tuinman is geweest, in gevaar was en de ring bijna in handen van de orks van mordor was gevallen. Hij is na de zuivering van de gouw, waaraan hij heeft meegeholpen, getrouwt met Roosje Katoen en is nu tot burgemeester benoemt van de gouw. Hij krijgt in totaal dertien kinderen, waarvan Elanor de oudste is.
Gespeeld door: Emma

Naar: Roosje Katoen
Soort: volwassene Hobbit
Bijzonder: ze werkt in een herberg en is getrouwt met Sam Gewissies. Ze baard dertien kinderen.
Gespeeld door: Emma

Naam: Meriadoc Brandebok
soort: volwassene hobbit
bijzonder: een van de negen reisgenoten van de ring. hij wordt ook wel Merijn genoemd.
gespeeld door: Amytjeuh

Naam: Peregrijn Toek
soort: volwassene hobbit
bijzonder: een van de negen reisgenoten van de ring. hij wordt ook wel Pepijn genoemd. Hij heeft het Oog gezien door de bol van Sauroman
gespeeld door: Thomas

Naam: Aragon
soort: volwassen mens en erfgenaam van Isildur (gezegend met een lang leven.)
bijzonder: een van de negen reisgenoten van de ring en na de vernieteging van sauron tot Koning Elessar gekroond. Hij trouwde met Arwen en samen kregen zij een zoon en enkele dochters.
gespeeld door: Remus (Admin)

Naam: Elrond
Soort: Elf
Belangrijk: Hij is de heer van Rivendell en al enkele Era's oud.
gespeeld door: Thomas

Naam: Arwen
soort: volwassene elf
bijzonder: de dochter van Elrond. Ze trouwde met Aragon en kreeg een zoon en enkele dochters.
Gespeeld door: Amytjeuh

Naam: Gandalf
Soort: oude Tovenaar
bijzonder: een van de negen reisgenoten van de ring en zeer geleert in het leven van de hobbit
gespeeld door: Admin

Naam: Gimli
Soort: volwassene dwerg
bijzonder: een van de negen reisgenoten van de ring en zoon van Glóin. hij wordt ook elfenvriend genoemd en zijn beste vriend is dan ook Legolas, de elf.
gespeeld door: Thomas

Naam: Legolas
Soort: volwassene elfen
bijzonder: een van de negen reisgenoten van de ring. Hij is de elfenprins van het demsterwold en zijn beste vriend is Gimli.
gespeeld door: Thomas

Naam: Thranduil
Soort: Elf
Bijzonder: Thranduil is het kleine broertje van Legolas hij is 16 jaar en net als Legolas prins van het Demsterwold,
hij lijkt heel goed op zijn broer, hij heeft ook lange blonde haren en blauwe ogen. Hij zou ook zijn vrienden tot het einde verdedigen. Thranduil deed ook mee in de strijd op Helmsdeep, hij had zonder toestemming bij het leger van de elfen aangesloten. Nadat Legolas was teruggekeerd doen de twee gebroeders alles samen.
Gespeeld door: Admin

Naam: Hera
Soort: Elf
Bijzonder:Is al Jaren de beste vriendin van Legolas. En is al jaren verliefd op hem. Zorgd altijd heel goed voor het bos en voor de dieren die er leven. Kan ook belagelijk goed boogschieten maar doet het nooit. Heeft donker rood haar als enigste en weet niet hoe ze daar aan komt.
Gespeeld door: Jona

Naam: Elfwine
Soort: Mens (21 jaar)
Belangrijk: Elwine is kroonprins van Rohan, zoon van Ëomir opvolger van koning Thëodin. Zijn vader vocht mee in de strijd om Midden-Aarde toen hij 14 was. Hij is goede vriend van Aragorn wiens hem zwaardvechten leerde. Hij lijkt goed op zijn vader, ook half-lange blond/bruine haren en bruine ogen, hij is ook bovenal heel trouw aan

Naam: Athena
Soort: Mens (16 jaar)
Belangrijk: Athena is kroonprinses van Rohan, dochter van Ëowin. Ze is heel goed bevriend met Arwen en leerd van haar het elfentaal. Ze is heel goed met een zwaard en op het paard. Ze word verliefd op Tranduil, maar jammer genoeg is ze uitgeloofd aan iemand anders. Aan een man die ze totaal niet mag. Hij heet 'Adrian'. Ze heeft lang goudblond haar en heldere blauwe ogen zoals een parel.
gespeeld door:

Naam: Eowyn
Soort: mens
Bijzonder: ze is getrouwd met Faramir. Ze is ook meter van de kroonprinses van Rohan, en ook goed bevriend met Arwen en Aragon, ze is door bijna iedereen gekend, zowel in Rohan als in Gondor, en is dan ook vaak op bezoek bij haar broer (Eömer) in Rohan.
Gespeeld door:

Naam: Ayana
Soort: Tovenaares
Bijzonder: Ze is een goede vriendin en rechterhand van Gandalf geworden. Ze heeft lang golvend goudblond haar en parelblauwe ogen. Ze is oogverblindend voor elke man, zowel mens, elf, dwerg en ook wel hobbit. Ze heeft een witte paard genaamd Miracle, ze is een kei met een zwaard. Het liefst vecht ze met haar witte staf. Ze heeft ook een zus Adina, maar zij is slecht geworden.
Ayana geloofd niet echt in ware liefdes, maar wanneer ze Legolas ontmoet voelt ze wel degelijk iets voor hem. Alleen zal ze die gevoelens nooit echt laten tonen. Ze is altijd kalm en rustig, ze probeert gevechten zowel ruzie te vermijden of ze zorgd dat er een oplossing komt.
gespeeld door:

Naam: Gawen (witte havik), staat voor haar zachtheid, maar ook haar kracht en dodelijkheid.
Soort: Elf, van Lothlorien
uiterlijk: Zoals de meeste elfen van lothlorien, heeft ze lang blond haar, dat ze altijd opsteekt of invlecht. Ze heeft grijze ogen. en een zeer sierlijk en soepel lichaam. Ze is met andere woorden zeeer knap.
Bijzonder: Ze is een van de weinig Elfen van Lothlorien, dat niet is vertrokken langs de grijze havens. Ze heeft meegevecht in de strijd van Helmsdiep, en was zeer dicht bevriend met Haldir. Na zijn dood was ze dan ook vastbesloten dat ze terug zou gaan naar het woud in plaats van mee te gaan naar de grijze havens, samen met nog enkele (een 5-tal) andere elfen van hun volk woont ze nog steeds in de bossen van Lothlorien, vaak in isolement, maa ze onderhoud het contact met de andere elfen van rivendell, en het contact met legolas (die ze heeft leren kennen toen hun paden elkaar kruisten (toen het reisgenootschap in lothlorien kwam en in helmsdiep).
Ze is een zeer zachte, lieve persoon. Maar wanneer het nodig is, of iets haar niet zint wordt ze een furie, die zeer dodelijk is.
Momenteel is ze in rouw omdat haar geliefde wel naar de grijze havens is vertrokken.

Naam: Ragyogás (= pracht in het Hongaars)
Geslacht: Vrouw
Ras: Elf, van Rivendaal
Uiterlijk: Ragyogás heeft lichtrood haar, felblauwe ogen en zeer lang haar.
Innerlijk: Ragyogás is moedig, lief en behulpzaam. Als er een strijd is, vecht ze die mee, of de mensen er nu akkoord mee zijn of niet.
Bijzonderheden: Ragyogás kan met 1 knip met haar vingers alle levende en dode wezens laten verstijven, dus ook de Nazgul.
Gepeeld door: Lily Evers

Naam: Eomer
soort: mens
bijzonder: Hij is de koning van Rohan en de broer van Eowyn.
gespeeld door: LittleAngel

Naam: Galadriël
Soort: Elf van Lothloriën
Speciaal: Koningin van Lothloriën, en is opperst vriendelijk
Gespeeld door: Lily

je mag drie rollen hebben en ook zelf een rol verzinnen. Als meisje mag je ook een jongen spelen en omgekeerd.


Laatst aangepast door Amytjeuh op vr 10 aug - 20:24; in totaal 23 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 15:26

Leuk! Smile

Opmerking: normaalgezien voor een rpg te starten moet je het hier aanvragen:
http://talkingprogress.home-forum.com/lord-of-the-rings-rpg-s-f11/aanmeldingstopic-voor-rpg-t15.htm
Dit voor het geval dat nutteloze rpg's worden gestart...
Maar natuurlijk ga ik ermee akkoord. Let er wel op dat je het volgende keer doet

Ook moet je bij iedere rpg een aanmeldingstopic en een rpgtopic hebben, hierdoor kunnen weervoorzorgen dat niet iedereen in hetzelfde topic ga posten, dat zou gewoon heel slordig zijn. Dus misschien kun je de titel veranderen naar De vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 15:34

oke, nu snap ik alles! Wink
echt een suppersite trouwens!
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 16:06

clown

Ik zou heel graag aragaron zijn! Hoeveel rollen mag je hebben? mag je ook zelfgemaakte rollen maken? Smile

Waarom schrijf je eigelijk Amy 15 jaar bovenaan topic? scratch
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 16:17

ik zou graag roosje katoen zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 16:41

goede vraag Admin! ik zal het snel even veranderen.
en ik zet jullie er allebij bij.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 17:12

Bedankt! Maar kun je me niet gewoon Remus ofzo noemen, admin klinkt nohal asociaal Razz

Mag je nu ook meerdere en zelfgemaakte rollen hebben?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 17:20

oke, en ja. cheers
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Zelfgemaakte rol   za 13 nov - 17:34

Naam: Thranduil
Soort: Elf
Bijzonder: Thranduil is het kleine broertje van Legolas hij is 16 jaar en net als Legolas prins van het Demsterwold,
hij lijkt heel goed op zijn broer, hij heeft ook lange blonde haren en blauwe ogen. Hij zou ook zijn vrienden tot het einde verdedigen. Thranduil deed ook mee in de strijd op Helmsdeep, hij had zonder toestemming bij het leger van de elfen aangesloten. Nadat Legolas was teruggekeerd doen de twee gebroeders alles samen. Hij is ook zoals zijn broer een boogschieter.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 17:36

ik zet je erbij.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
thomas

avatar

Aantal berichten : 253
Registratiedatum : 15-09-10

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 19:28

mag ik Legolas, Gimli en peregrijn toek zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
esssjahAantal berichten : 5
Registratiedatum : 13-11-10

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 20:33

Ik zou wel gandalf willen spelen en ik ik wil graag een nieuw persoon

Naam: Hera
Soort: Elf
Bijzonder:Is al Jaren de beste vriendin van Legolas. En is al jaren verliefd op hem. Zorgd altijd heel goed voor het bos en voor de dieren die er leven. Kan ook belagelijk goed boogschieten maar doet het nooit. Heeft donker rood haar als enigste en weet niet hoe ze daar aan komt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 21:24

oke, ik zet je erbij.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 21:35

Naam: Elfwine
Soort: Mens (21 jaar)
Belangrijk: Elwine is kroonprins van Rohan, zoon van Ëomir opvolger van koning Thëodin. Zijn vader vocht mee in de strijd om Midden-Aarde toen hij 14 was. Hij is goede vriend van Aragorn wiens hem zwaardvechten leerde. Hij lijkt goed op zijn vader, ook half-lange blond/bruine haren en bruine ogen, hij is ook bovenal heel trouw aan de reisgenoten.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   za 13 nov - 21:37

ik zet je erbij.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Candira

avatar

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 16:24

Naam: Luthien
Soort: Half elf Half mens
Belangrijk: Luthien is de oudste dochter van Aragon en Arwen, ze is erg slim en deinst voor niks uit de weg. Ze is de kroon prinses samen met haar broer. Ze is het evenbeeld van haar moeder en lijkt sprekend op haar niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua persoonlijkheid. Ook is ze stiekem verliefd op Elfwine de zoon van Eomer. Ze kan net als haar vader goed zwaard vechten en van Legolas en haar moeder heeft ze boogschieten geleerd plus natuurlijk ook paardrijden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 16:32

Ik zet het er even in Smile

Vergeet je ook geen topic te maken bij nieuwe leden?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Candira

avatar

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 16:36

Maar je kent me toch? Maar oke ik zou dat wel gaan doen. Ookal zal jij de enige weten hoe ik echt heet xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 16:39

Eumh die weet ik eigelijk niet of ik ben je naam vergeten ofzo xD maar het is meer voor de andere leden, die je niet kennen Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Candira

avatar

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 18:02

Naam: Athena
Soort: Mens (16 jaar)
Belangrijk: Athena is kroonprinses van Rohan, dochter van Ëowin. Ze is heel goed bevriend met Arwen en leerd van haar het elfentaal. Ze is heel goed met een zwaard en op het paard. Ze word verliefd op Tranduil, maar jammer genoeg is ze uitgeloofd aan iemand anders. Aan een man die ze totaal niet mag. Hij heet 'Adrian'. Ze heeft lang goudblond haar en heldere blauwe ogen zoals een parel.

Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 18:04

Ik voeg je toe maar Elfwine is al kroonprins van Rohan kan er dan nog een kroonprinses zijn? Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Candira

avatar

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 18:07

Ja kroonprinses wel maar ze zal niet de opvolgerster zijn.Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Dylan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 369
Registratiedatum : 12-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : Beveren

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 18:10

Oke Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
http://talkingprogress.home-forum.com
Hanne
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 769
Registratiedatum : 13-09-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : België

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 18:16

Candira schreef:
Naam: Luthien
Soort: Half elf Half mens
Belangrijk: Luthien is de oudste dochter van Aragon en Arwen, ze is erg slim en deinst voor niks uit de weg. Ze is de kroon prinses samen met haar broer. Ze is het evenbeeld van haar moeder en lijkt sprekend op haar niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua persoonlijkheid. Ook is ze stiekem verliefd op Elfwine de zoon van Eomer. Ze kan net als haar vader goed zwaard vechten en van Legolas en haar moeder heeft ze boogschieten geleerd plus natuurlijk ook paardrijden.
even voor de duidelijkheid: Arwen verwacht nu pas haar eerste kindje, dus daar klopt iets niet aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.harrypottertimes.com/profiel/1647/
Candira

avatar

Aantal berichten : 262
Registratiedatum : 15-09-10
Leeftijd : 29

BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   ma 15 nov - 18:19

Ja oke, maar kan het gewoon dat de eerste kindje er al was en Luthien ook en dat Arwen nu haar derde verwacht?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
de vrienden na hun grote reis ~ Aanmeldingstopic
Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Talking Progress :: Home :: Archief-
Ga naar: